Nya Batman-spelet heter Arkham Legacy, enligt industri-insider

Nya Batman-spelet heter Arkham Legacy, enligt industri-insider

Att Batman: Arkham Origins-skaparna WB Montréal utvecklar ett nytt Batman-spel är vid det här taget näst intill bortom alla tvivel, speciellt eftersom förra månadens ledtrådskavalkad kom från studion själva, och inga andra. Men nu har vi fått mer kött på benen angående projektet från annat håll!

Det är nämligen den ansedda industri-insidern Sabi på Twitter (som även säger sig ha hotats med rättsliga åtgärder av Nintendo för tidigare läckor) som nu påstår sig veta att titeln på det nya Batman-spelet blir Arkham Legacy, och att “grejerna om den spelbara familjen verkar stämma” (vilket jag antar innebär att vi utöver Batman även kommer få spela som Robin, Catwoman och övriga läderlappsvänner).

Exakt när det nya Batman-spelet kommer presenteras är tills vidare höljt i dunkel, men min nya gissning (efter att Sonys state of play-stream i september kom och gick utan Batman) är The Game Awards den 12 december.

Här är Sabis tweet om Batman: Arkham Legacy.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts