Kevin Conroy kommer inte återvända som Batman i det mystiska nya spelet

Kevin Conroy kommer inte återvända som Batman i det mystiska nya spelet

Förra veckan antydde Batman: Arkham Origins-utvecklarna WB Montréal ett stundande avslöjande av ett helt nytt Batman-spel både en och två gånger, vilket gör åtminstone mig omkring 92 procent säker på att det är en grej som kommer att hända. Men Kevin Conroy kommer inte vara delaktig.

Den legendariske röstskådespelaren – som gestaltat Batman sedan 1992, bland annat i Batman: The Animated Series och Rocksteady Studios Batman: Arkham-spel – har nämligen bekräftat att han inte kommer låna sin stämma till det mystiska, nya spelet.

Han säger att han “inte vet varför” han inte har erbjudits rollen och håller med om att situationen är beklaglig. Men en intressant detalj i sammanhanget är att Kevin Conroy faktiskt inte medverkade i Batman: Arkham Origins, där läderlappen istället gestaltades av Roger Craig Smith, som sedan dess också har repriserat rollen i en rad andra Batman-projekt (även om Kevin Conroy också fortsättningsvis är väldigt aktiv som Batman-skådespelare).

Vad allt det här beror på är givetvis svårt att säga, men åtminstone jag får intrycket av att det nya spelet kanske inte blir en sann, verkligt påkostad arvtagare till Rocksteadys Arkham-trilogi, om WB Games känner sig manade att snåla med röstskådespelarbudgeten? Knepigt.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts