Hitman-utvecklarna jobbar på nytt spel, beskrivs som “ett nytt universum”

Hitman-utvecklarna jobbar på nytt spel, beskrivs som “ett nytt universum”

I somras smygbekräftade Io Interactive Hitman 3, då man i en dokumentär beskrev World of Assassination-berättelsen och -plattformen som en “trilogi”. Men Köpenhamnsstudion verkar ha betydligt fler järn i elden än så, tillsammans med det nya syskonkontoret i Malmö.

Via den egna hemsidan har man nämligen annonserat ett nytt projekt tillsammans med Warner Bros. Interactive Entertainment (utgivare av Hitman 2), som av allt att döma inte är Hitman 3, då det beskrivs som “ett nytt universum” för Io Interactive.

Vi får också reda på att den nya titeln är ett samarbete mellan Köpenhamn och Malmö, och man håller på att rekrytera ny personal för ändamålet i detta nu. Om du är intresserad kan du kolla in de öppna positionerna här, varav flera är tillgängliga i både Malmö och Köpenhamn. Det nya spelet har även redan nu bekräftats till pc och konsoler, så det är bara att tålmodigt vänta och se när vi får reda på mera,

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar