Diablo 4 på Blizzcon? Reklam för art book tyder på det

Diablo 4 på Blizzcon? Reklam för art book tyder på det

Redan inför fjolårets upplaga av Blizzcon semibekfräftade Blizzard Diablo 4. Vi fick ändå inget Diablo 4 när mässan väl drog igång, utan ett oerhört illa tajmat mobil-Diablo istället, som väckte en rad “sköna” rekationer på internet. Men i år verkar det bli andra bullar, av en tysk annons att döma!

Speltidningen Gamestar (via VGC) skyltar nämligen med att de har en annons på sid 24 i sitt senaste nummer, som stolt visar upp en ny art book kallad för The Art of Diablo, och inkluderar “över 500 konstverk från Diablo, Diablo 2, Diablo 3 och Diablo 4“. Samma art book finns även på Amazon, dock utan att nämna specifika spel. Blizzard kan verkligen behöva något av Diablo 4:s magnitud under årets Blizzcon, med tanke på den enorma Blitzchung-kontroversen som skakat studion de senaste veckorna (med all rätt, bör tilläggas).

Blizzcon äger rum mellan den 1 och 2 november i Anaheim, Kalifornien.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts