Veckan som gått på PC Gamer (v. 39, 2019)

Veckan som gått på PC Gamer (v. 39, 2019)

Söndag är här igen och det betyder att vi som vanligt ser tillbaka på veckan som gått här på PC Gamer. Här finner ni alla recensioner, artiklar, videor, och annat gott vi hade att bjuda på den här gången, så ni slipper missa något. Njut nu av lite söndagsläsning och se fram emot ännu en vecka av PCG-härligheter!

Stream: Vi streamar spel varje torsdag på Twitch och du hittar massa andra videor på vår YouTube-kanal!

Podcast: Spelrum finns att lyssna där alla podcasts finns, såsom Itunes, Stitcher, Acast, Soundcloud, Poddtoppen, Tune In, och YouTube!

Socialt umgänge: Ni kan snacka med oss på vårt forum Ocensurerat(?) Online eller via vår Discord! Vi finns också på Facebook, Twitter och Instagram!

PODCAST

Spelrum #20 – Ond bråd död

av Joakim Kilman

“Då är det givetvis hög tid för oss att snacka skräck i spel. Vi tar avstamp i de skräckögonblick som hemsökt oss mest genom åren, innan vi går igenom våra personliga favoritserier.”

Bild för avsnitt 20 av podcasten Spelrum.

* * *

RECENSIONER

The Surge 2

av Benny Holmström

“Rent estetiskt är The Surge 2 heller ingen höjdare då det mesta framstår som rätt typisk sci-fi, med stora män i stora rustningar med stora vapen, och försvinnande få verkliga karaktärsdrag.”

Bild från The Surge 2.

* * *

FIFA 20

av Joakim Kilman

FIFA 20 är, precis som riktig fotboll, en blandning av stora stunder och en besk eftersmak av girighet.”

Bild från FIFA 20.

* * *

VIDEOR

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts