Veckan som gått på PC Gamer (v. 38, 2019)

Veckan som gått på PC Gamer (v. 38, 2019)

Söndag är här igen och det betyder att vi som vanligt ser tillbaka på veckan som gått här på PC Gamer. Här finner ni alla recensioner, artiklar, videor, och annat gott vi hade att bjuda på den här gången, så ni slipper missa något. Njut nu av lite söndagsläsning och se fram emot ännu en vecka av PCG-härligheter!

Stream: Vi streamar spel varje torsdag på Twitch och du hittar massa andra videor på vår YouTube-kanal!

Podcast: Spelrum finns att lyssna där alla podcasts finns, såsom Itunes, Stitcher, Acast, Soundcloud, Poddtoppen, Tune In, och YouTube!

Socialt umgänge: Ni kan snacka med oss på vårt forum Ocensurerat(?) Online eller via vår Discord! Vi finns också på Facebook, Twitter och Instagram!

RECENSIONER

Borderlands 3

av Joakim Kilman

Borderlands 3 är ett roligt spel, för det mesta. Men det är också ett frustrerande och överlastat spel som tenderar att trötta ut mig med en ändlös kavalkad av förutsägbara skämt som irriterar mer än roar.”

Bild från Borderlands 3.

* * *

Spyro Reignited Trilogy

av Fredrik Eriksson

“Spyro galloperar runt och håvar in kristaller och drakägg i olika små sagovärldar. Han spetsar troll på sina horn och sprutar eld.”

Bild från Spyro Reignited Trilogy.

* * *

Little Misfortune

av Joakim Kilman

“Misfortunes små skratt i tid och otid, och framför allt sättet hon accepterar bisarra händelser med en axelryckning, gör henne så oemotståndligt charmerande.”

Bild från Little Misfortune.

* * *

eFootball PES 2020

av Joakim Kilman

“Om FIFA-spelen har sin ping pong-fotboll, som kan bli ack så tröttsam, så har PES en fäbless för att rulla boll på egen planhalva tills solen går ner.”

Bild från eFootball PES 2020.

* * *

Untitled Goose Game

av Rikard Olsson

“I grund och botten är Untitled Goose Game en sketch i spelform, och precis som en bra sketch är det inte mer komplicerat än nödvändigt och drar inte ut på skämtet för länge.”

Bild från Untitled Goose Game.

* * *

VIDEOR

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts