Veckan som gått på PC Gamer (v. 37, 2019)

Veckan som gått på PC Gamer (v. 37, 2019)

Söndag är här igen och det betyder att vi som vanligt ser tillbaka på veckan som gått här på PC Gamer. Här finner ni alla recensioner, artiklar, videor, och annat gott vi hade att bjuda på den här gången, så ni slipper missa något. Njut nu av lite söndagsläsning och se fram emot ännu en vecka av PCG-härligheter!

Stream: Vi streamar spel varje torsdag på Twitch och du hittar massa andra videor på vår YouTube-kanal!

Podcast: Spelrum finns att lyssna där alla podcasts finns, såsom Itunes, Stitcher, Acast, Soundcloud, Poddtoppen, Tune In, och YouTube!

Socialt umgänge: Ni kan snacka med oss på vårt forum Ocensurerat(?) Online eller via vår Discord! Vi finns också på Facebook, Twitter och Instagram!

PODCAST

Spelrum #19 – Världens bästa spel: Grand Theft Auto IV

av PCG-Redaktionen

“Vilket är egentligen världens bästa spel? Det har vi beslutat oss att ta reda på en gång för alla, och det gör vi givetvis genom att gå igenom dem en och en. Först ut är Grand Theft Auto IV.”

Bild för avsnitt 19 av podcasten Spelrum.

* * *

RECENSIONER

Blasphemous

av Rikard Olsson

Blasphemous är blod, synd, smärta. Det är lidande och fördömelse. Blasphemous är ett spelbart doom metal-omslag.”

Bild från Blasphemous.

* * *

Greedfall

av Benny Holmström

“Liksom i The Witcher finns här riktiga ambitioner – närapå varje sidouppdrag består av unikt material, och de flesta av dem kan slutföras på olika sätt med vilt varierande resultat.”

* * *

VIDEOR

I afton spel med Unrailed!

av PCG-Redaktionen

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts