Veckan som gått på PC Gamer (v. 36, 2019)

Veckan som gått på PC Gamer (v. 36, 2019)

Söndag är här igen och det betyder att vi som vanligt ser tillbaka på veckan som gått här på PC Gamer. Här finner ni alla recensioner, artiklar, videor, och annat gott vi hade att bjuda på den här gången, så ni slipper missa något. Njut nu av lite söndagsläsning och se fram emot ännu en vecka av PCG-härligheter!

Stream: Vi streamar spel varje torsdag på Twitch och du hittar massa andra videor på vår YouTube-kanal!

Podcast: Spelrum finns att lyssna där alla podcasts finns, såsom Itunes, Stitcher, Acast, Soundcloud, Poddtoppen, Tune In, och YouTube!

Socialt umgänge: Ni kan snacka med oss på vårt forum Ocensurerat(?) Online eller via vår Discord! Vi finns också på Facebook, Twitter och Instagram!

PODCAST

Spelrum #19 – Världens bästa spel: Grand Theft Auto IV

av PCG-Redaktionen

“Vilket är egentligen världens bästa spel? Det har vi beslutat oss att ta reda på en gång för alla, och det gör vi givetvis genom att gå igenom dem en och en. Först ut är Grand Theft Auto IV.”

Bild för avsnitt 19 av podcasten Spelrum.

* * *

RECENSIONER

Gears 5

av Joakim Kilman

Gears 5 röjer kanske inte upp någon ny mark med sin gamla motorsåg, men den är fortfarande vass nog att underhålla ett varv till.”

Bild från Gears 5.

* * *

Remnant: From the Ashes

av Rick Lane

Remnant är ett bättre spel än det först verkade, men det betyder inte att det inte har sina problem.”

Bild från Remnant: From the Ashes.

* * *

Children of Morta

av Joakim Kilman

“Det är hur som helst lätt att sugas in i den här säregna och vackra världen, och att sympatisera med huvudpersonerna och deras kamp mot ondskan.”

Bild från Children of Morta.

* * *

Knights and Bikes

av Rikard Olsson

“Många spel ger sig på att vara barndomsskildringar genom nostalgins kikare, men Knights and Bikes är ett sällsynt exempel som inte bara idisslar en retro-estetik utan faktiskt förmedlar en oskuldsfull känsla.”

Bild från Knights and Bikes.

* * *

Blair Witch

av Benny Holmström

“Ellis kan också klappa Bullet och ge honom hundgodis, vilket är spelets i särklass bästa funktioner. Alla spel med djur borde låta spelaren klappa dem när som helst.”

Bild från Blair Witch.

* * *

Hunt: Showdown

av Anthony McGlynn

“Eftersom spelet är en slags blandning av Fortnite och Silent Hill gäller det att ha både en battle royale-spelares envishet och en skräckspelares känsla för desperat överlevnad.”

Bild från Hunt: Showdown.

* * *

PÅ GÅNG

Dying Light 2

av Phil Savage

“Med så många val, så många möjliga följder och spelstilar, uppmuntrar Dying Light 2 dig att följa ditt hjärta. Vad du än väljer får du nämligen aldrig se allt spelet har att erbjuda i en enda genomspelning.”

Bild från Dying Light 2.

* * *

Doom Eternal

av Phil Savage

“Eternal är en naturlig uppföljare på 2016 års Doom. Med det menar jag att Id Software har funderat på vad som gjorde det spelet bra, och sedan ägnat energin åt att vidareutveckla de bitarna.”

Bild från Doom Eternal.

* * *

Desperados III

av Phil Savage

Desperados III känns som en självsäker återkomst för serien, och kanske minst lika viktigt: en spännande efterträdare till det redan utmärkta Shadow Tactics.”

Bild från Desperados III.

* * *

ARTIKLAR

Kolla även in

av PCG-Redaktionen

“Under denna korta tid hinner du påbörja en romantisk afton med din fru, en polis sparkar in dörren, anklagar din hustru för mord och slår ihjäl dig.”

Bild från 12 Minutes.

* * *

HÅRDVARA

Stortest av sju rykande heta moderkort

av PCG-Redaktionen

“Vi sätter tänderna i sju glödheta moderkort.”

* * *

Månadens hårdvara – Ultimata AAA-skärmen, bästa X570-kortet just nu, m.m.

av PCG-Redaktionen

“Hela tolv tester av allt från monitorer och laptops till X570-kort och mus.”

* * *

VIDEOR

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts