Veckan som gått på PC Gamer (v. 35, 2019)

Veckan som gått på PC Gamer (v. 35, 2019)

Söndag är här igen och det betyder att vi som vanligt ser tillbaka på veckan som gått här på PC Gamer. Här finner ni alla recensioner, artiklar, videor, och annat gott vi hade att bjuda på den här gången, så ni slipper missa något. Njut nu av lite söndagsläsning och se fram emot ännu en vecka av PCG-härligheter!

Stream: Vi streamar spel varje torsdag på Twitch och du hittar massa andra videor på vår YouTube-kanal!

Podcast: Spelrum finns att lyssna där alla podcasts finns, såsom Itunes, Stitcher, Acast, Soundcloud, Poddtoppen, Tune In, och YouTube!

Socialt umgänge: Ni kan snacka med oss på vårt forum Ocensurerat(?) Online eller via vår Discord! Vi finns också på Facebook, Twitter och Instagram!

RECENSIONER

Control

av Jerry Fogselius

“Inget annat spel från i år har varit lika medryckande som när jag blandat mina tankekrafter med hederligt skjutande i Control.”

Bild från Control.

* * *

Telling Lies

av Rikard Olsson

“Det främsta problemet är dock bristen på narrativt driv. Det här är kort sagt ett detektivspel där du aldrig vet vad mysteriet du försöker lösa faktiskt är.”

Bild från Telling Lies.

* * *

Decay of Logos

av Benny Holmström

“I Decay of Logos fall kan den kompletterande inspirationen spåras till The Legend of Zelda: Breath of the Wild, men tyvärr blir det aldrig lika bra som det låter på pappret.”

Bild från Decay of Logos.

* * *

The Dark Pictures Anthology: Man of Medan

av Mattias Frost

“Det känns snarast som en typisk, förutsägbar skräckrulle, en sådan man hyr för att ha något att titta på medan man idisslar popcorn. En film om ganska ointressanta människor, toppad med lite för många jump scares.”

Bild från The Dark Pictures Anthology: Man of Medan.

* * *

Ancestors: The Humankind Odyssey

av Joakim Kilman

“Jag känner mig som aporna när de för första gången smakar rått kött – det är onekligen en ny upplevelse, men så himla gott är det inte.”

Bild från Ancestors.

* * *

PÅ GÅNG

World of Warcraft Classic

av Fraser Brown

“Jag gick vilse förresten, och blev jagad av raptorerna igen. Sedan gick jag vilse igen, fastnade i färdighetsträdet och åstadkom egentligen väldigt lite. Ändå var det ett fantastiskt sätt att slösa bort en hel dag på.”

Bild från World of Warcraft.

* * *

Knights and Bikes

av Malindy Hetfield

“Nessa och Demelza är nära vänner, men ändå vittnar handlingarna dem emellan om en slags öm rivalitet. Det finns gott om stöldförsök och vatten som skvätts, men det slutar aldrig i dålig stämning.”

Bild från Knights and Bikes.

* * *

Star Wars Jedi: Fallen Order

av Evan Lahti

“Det är härligt att spela ett varsamt designat Star Wars-spel där knappmosande resulterar i döden mot alla utom de klenaste av fiender.”

Bild från Star Wars Jedi: Fallen Order.

* * *

Empire of Sin

av Phil Savage

“Efter att ha etablerat sitt högkvarter promenerar Capone direkt över till en svartklubb som drivs av ett konkurrerande gäng som kallar sig Meat Packers.”

Bild från Empire of Sin.

* * *

Yooka-Laylee and the Impossible Lair

av James Davenport

“Nivådesignen innehåller även flera gimmicks som blir alltmer komplexa för varje bana som går. Det här är en typ av plattformsspel som inte syns så ofta på pc.”

Bild från Yooka-Laylee and the Impossible Lair.

* * *

Watch Dogs Legion

av Samuel Roberts

“Jag rekryterade en person, lät henne befria Camden Market från skurkar (och skicka Abe till sjukhuset), och fick sedan bevittna hur hon blev förrådd och nedskjuten framför en stor säkerhetsstyrka.”

Bild från Watch Dogs Legion.

* * *

Call of Duty: Modern Warfare

av Samuel Roberts

“När Infinity Ward säger sig sikta på ett realistiskt och autentiskt spel, känns det mest som att de pratar om det audiovisuella snarare än själva berättelsen.”

Bild från Call of Duty: Modern Warfare.

* * *

HÅRDVARA

Månadens hårdvara – svindyr racingstol, prisvärt headset m.m.

av PCG-Redaktionen

“Högt och lågt i månadens fem tester.”

* * *

VIDEOR

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts