Total War Saga: Troy har bekräftats via tidningsomslag av … oss?

Total War Saga: Troy har bekräftats via tidningsomslag av … oss?

För drygt en månad sedan gjordes vi varse om att Creative Assembly hade varumärkesskyddat namnet Total War Saga: Troy via brittiska Intellectual Property Office, vilket fick åtminstone mig att börja drömma om en spelbar version av Brad Pitt-fordonet Troja från 2004, som fortfarande är en utmärkt film!

Och nu har Total War Saga: Troy bekräftats via Reddit, där omslaget av vår brittiska systertidning stolt basunerar ut titeln.

Detta ledde till att vår egna chefredaktör Thomas “Tveskägg” Petersson stolt meddelade mig om att vi kommer köra “en Sverige-exklusiv sexsidig artikel om Troy i kommande numret, i butik 8 oktober”, så håll utkik efter det om Creative Assemblys mer avgränsade historiska (eller i det här fallet mytologiska?) krigsspel ligger dig lite extra nära om hjärtat!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts