The Camarilla är nästa fraktion till rakning i Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2

The Camarilla är nästa fraktion till rakning i Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2

Förra veckan presenterades vi för The Pioneers, en av fem fraktioner som håller makten inom Seattles vampyrcirklar i Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2. Men The Camarillas influenser sträcker sig betydligt längre än så då medlemmarna utgör en stor del av Seattles affärsvärld, inklusive vd:ar, mjukvarumoguler och politiker.

The Camarilla leds av Prince Cross, en politiskt och ekonomiskt begåvad man som ger sina underhuggare precis lagom mycket makt för att de ska vara nöjda, och samtidigt inte överväga myteri. Prince Cross föredrar förhandlingar och noggrant planerande över hot och våld, och hans politik förespråkar stabilitet, välstånd och upprätthållande av Maskeraden. Prince Cross tillhör ändå ännu inte åldermännen inom The Camarilla, och precis som alla andra måste han lyda order uppifrån, även om det innebär att alla andra längre ner på maktstegen får lida.

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 släpps tidigt nästa år.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts