Spelrum #20 – Ond bråd död

Spelrum #20 – Ond bråd död

Höstmörkret faller och med det kommer den läskigaste tiden på året. Skuggorna fylls av hjärnspöken och minsta lilla knarr kan skicka ilningar längs ryggraden. Då är det givetvis hög tid för oss att snacka skräck i spel. Vi tar avstamp i de skräckögonblick som hemsökt oss mest genom åren, innan vi går igenom våra personliga favoritserier.

Vi får höra om vilken stund i Resident Evil som skrämde oss mest, varför Soma kanske är det bästa skräckspelet någonsin, vad den läskigaste sekvensen i ett icke-skräckspel är, och så får vi en riktigt plågsam personlig bekännelse.

I det här avsnittet hör vi Jerry Fogselius, Fredrik Eriksson, Benny Holmström, Thomas Petersson och Rikard Olsson.

Musik: hellstar.plus

Lyssna nu på Stitcher, SpotifyAcastSoundcloud, Poddtoppen, Tune In, och Itunes. Dessutom finns podden numera också på YouTube, där avsnitten kommer upp lite senare.

Spelrum är en podcast av och med Svenska PC Gamer. Nya avsnitt kommer en-två gånger i månaden. Har ni frågor, kommentarer, eller bara vill prata av er om avsnittet så kommentera gärna! PS. Vi tål kritik.

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts