Respawn Entertainment utvecklar ett Medal of Honor för VR, släpps nästa år

Respawn Entertainment utvecklar ett Medal of Honor för VR, släpps nästa år

Sedan tidigare vet vi att Apex Legends- och Titanfall-utvecklarna Respawn Entertainment har jobbat på ett helt nytt VR-spel sedan ett bra tag tillbaka, och nu har man äntligen avtäckt det; Medal of Honor: Above and Beyond tar den anrika fps-serien tillbaka till andra världskriget, och du ser trailern här nedan.

Respawn Entertainment har, som vi i alla vet, rötterna i Infinity Ward, en studio som i sin tur har sitt förflutna i 2015 Games, där Respawn-grundarna Vince Zampella och Jason West designade Medal of Honor: Allied Assault, som släpptes 2002 och agerade ritning för det allra första Call of Duty. Cirkeln sluts, med andra ord, och enligt Peter Hirshchmann, game director, kommer man äntligen kunna “realisera den där visionen från 20 år sedan” genom att låta spelarna “se händelserna ur perspektivet för någon som verkligen var där”.

Medal of Honor: Above and Beyond kommer låta dig resa genom ikoniska lokaler, och man ämnar dra verklig nytta av den utökade interaktionen som VR-spel tillåter, bland annat genom att låta spelarna fånga granater ur luften eller spela piano i ett övergivet hem.

Medal of Honor: Above and Beyond släpps nästa år till Oculus Rift. Här är trailern.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts