Rage 2: Rise of the Ghosts är ute nu, kolla in lanseringstrailern!

Rage 2: Rise of the Ghosts är ute nu, kolla in lanseringstrailern!

För några veckor sedan skrev vi om Rise of the Ghosts, den första av två planerade expansioner för svenska Avalanche Studios sandlådeskjutare Rage 2, som släpptes i våras (recension). Och nu är expansionen ute, och med den en helt ny lanseringstrailer som du kan kolla in nedan!

Rage 2: Rise of the Ghosts utlovar, bland annat, en helt ny region att utforska (Overgrown City), en ny fiendefraktion att slåss mot (The Ghosts), ett nytt vapen (Feltrite Laser Launcher), en ny förmåga (Void, som låter dig hålla fiender i luften innan du kastar dem åt sidan eller skjuter dem i huvudet) samt det nya fordonet Ghost Motorcycle. Rise of the Ghosts ingår i den digitala deluxe-utgåvan av Rage 2, eller så kan man inhandla det för 1500 Rage Coins (2500 kostar 20 euro, och 1100 kostar 10 euro). Onödigt avancerat det där nog, Bethesda.

Här är lanseringstrailern för Rage 2: Rise of the Ghosts.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts