Rage 2-expansionen Rise of the Ghosts släpps senare den här månaden

Rage 2-expansionen Rise of the Ghosts släpps senare den här månaden

Vi hos PC Gamer-staben befann oss närmast i chock när det visade sig att Jocke Kilman diggade Rage 2 ganska rejält när det begav sig i våras (recension). Och nu drar det ihop sig för den första av två planerade, stora expansioner, då Rise of the Ghosts planeras släppas den 26 september.

Informationen har nått oss via våra internationella kollegor, där vi får reda på att tillägget adderar en helt ny region att utforska, en ny fiendefraktion att slåss mot (The Ghosts), ett nytt vapen (Feltrite Laser Launcher), en ny förmåga (Void, som låter dig hålla fiender i luften innan du kastar dem åt sidan eller skjuter dem i huvudet) samt det nya fordonet Ghost Motorcycle. Rage 2: Rise of the Ghosts ingår i den digitala deluxe-utgåvan, eller så kan man inhandla det för 1500 Rage Coins (2500 kostar 20 euro, och 1100 10 euro).

Här är en trailer för Rage 2: Rise of the Ghosts från E3-mässan i somras.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts