Ny läcka hävdar att nästa Splinter Cell “skymtar vid horisonten”

Ny läcka hävdar att nästa Splinter Cell “skymtar vid horisonten”

Ett nytt Splinter Cell har varit på tapeten i många år, men har ändå aldrig bekräftats av Ubisoft. Bland annat nämndes spelet i den stora Wal-Mart-läckan anno 2018, och så sent som i våras sade Ubisoft-regissören Julian Gerighty att han jobbade på ett Splinter Cell, bara för att omedelbart påstå att han skojade.

Och nu har nästa kapitel i historien om det icke utannonserade spelet skrivits; via Reddit har vi nämligen fått reda på att affärskedjan Gamestop hastigt och lustigt listade ett par nya mörkerglasögon baserade på Sam Fishers klassiska look, bara för att illa kvickt ta ner produktsidan igen. Samma mörkerglasögon listades precis innan E3-mässan i somras, och samma mönster upprepade sig även där.

Det mest intressanta i sammanhanget är dock produktbeskrivningen, som du kan läsa i dess helhet på skärmdumpen här till höger. Enligt denna “skymtar ett tionde spel vid horisonten”, vilket onekligen låter som att Gamestop vet något som vi inte vet, och att Sam Fisher kommer återvända förr snarare än senare. Frågan är bara när, och i vilken form. Den som lever får se!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts