Netflix råkade avslöja The Witcher-seriens premiärdatum av misstag

Netflix råkade avslöja The Witcher-seriens premiärdatum av misstag

Det här med läckor är knepigt, inte minst när de kommer raka vägen från en själv. Som i det här fallet; The Witcher-fansidan Redanian Intelligence var nämligen med på noterna när nederländska Netflix (bland annat) råkade avslöja den kommande The Witcher-seriens premiärdatum!

Facebook-meddelandet i fråga (som kom rakt från Netflix Netherlands verifierade sida, även om den har tagits ner nu) har fångats på skärmdumpen här intill, och eftersom det postades den 11 september kan vi utläsa att The Witcher-serien borde ha premiär den 17 december 2019.

Lagom till jullovet, med andra ord, och även om det exakta datumet fortfarande kan ändras innan den officiella annonseringen så kan vi nog ändå känna oss hyfsat säkra på att årets julkalender kommer innehålla en bredbent och ångande het badkars-Geralt med Henry Cavill-mask!

Här är den officiella The Witcher-teasern från i somras.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts