Mer Batman på gång? Arkham Origins-utvecklarna teasar nytt via mystisk video

Mer Batman på gång? Arkham Origins-utvecklarna teasar nytt via mystisk video

Batman fyller 80 år, vilket under den gångna veckan har uppmärksammats med både ett gästspel i Fortnite, och en stor gratissamling bestående av sex Batman-spel via Epic Games Store. Bland dessa hittade vi inte Batman: Arkham Origins, som utvecklades av WB Games Montréal och släpptes 2013.

Nu verkar dock något stort vara på gång hos ovan nämnda studio, då WB Games Montréal har tweetat ett gratulationsmeddelande åt Batman, tillsammans med en minst sagt mystisk video. Batman-logon projiceras mot en husvägg, vilket inte är så uppseendeväckande i sig, men vid två olika tillfällen får det 30 sekunder långa klippet störningar, under vilka fansen tycker sig ha sett Ra’s Al Ghuls symbol (The Demon’s Head) och The Court of Owls logotyp (ett hemligt sällskap som mer eller mindre styr Gotham City från skuggorna). Med andra ord är chanserna rätt stora att dessa blir några av skurkarna i ett eventuellt nytt Arkham-spel av WB Games Montréal!

Här är WB Games Montréals mystiska video.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts