Logitech köper upp Streamlabs

Logitech köper upp Streamlabs

Utvecklarna bakom det populära streamingverktyget Streamlabs har blivit uppköpta av inga mindre än Logitech. Det lät Streamlabs-teamet meddela via ett blogginlägg.

Logitech ska ha lagt 89 miljoner dollar på affären, som känns helt logisk. Streamlabs är ett av de mest populära gratisalternativen för folk som streamar spel och används av upp till 70% av Twitch-streamare – inklusive oss på PC Gamer. Logitech är även de djupt associerade med streaming, då de bland annat tillverkar Blue-mikrofonerna och flera populära webkameror.

Frågan är hur detta kommer påverka Streamlabs-användarna. Bägge parterna hävdar att det inte kommer bli någon skillnad alls. Streamlabs ska fortsätta vara kompatibelt med alla system och förbli gratis. Förhoppningsvis lär stödet från en så stor aktör som Logitech hjälpa de bygga ut Streamlabs på nya och intressanta sätt!

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts