Endless Space Collection ges bort gratis via Humble just nu

Endless Space Collection ges bort gratis via Humble just nu

Borta hos Humble pågår fortfarande den stora sensommar-rean, och eftersom den avslutas om drygt tre dygn (på måndag, den vill säga) har onlinebutiken valt att uppmärksamma det hela genom att ge bort Endless Space Collection, Amplitude Studios 4X-spel, under ett dygn framöver.

Det rör sig emellertid om ett begränsat lager av Steam-koder, så du gör bäst i att slå till med detsamma om du inte redan äger spelet (och chansen är nog stor att du gör det, då Endless Space senast skänktes bort så sent som i januari). Du behöver också prenumerera på Humbles nyhetsbrev för att få din kod.

Sensommar-rean på Humble bjuder bland annat på Wreckfest, Call of Duty: World at War och Monster Hunter: World för halva priset, och så kan man även inhandla Endless Space 2 för blott 10 euro, hela 75 procents rea. Vi passar även på att nämna att både rollspels-bundlen (inklusive Tyranny) och skräckspels-bundlen (inklusive Inside) fortfarande är i kraft, så kolla in dem om du finner genrerna intressanta!

Här är den gamla lanseringstrailern för Endless Space från sommaren 2012.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts