Den nya Ghost Recon Breakpoint-trailern är jättekonstig, stort betatest inleds imorgon

Den nya Ghost Recon Breakpoint-trailern är jättekonstig, stort betatest inleds imorgon

Ubisofts nya dudebro-skjutare Ghost Recon Breakpoint släpps om en månad, fredagen den 4 oktober, ett faktum som alldeles uppenbarligen inte gått fransmännens pr-avdelning förbi: imorgon inleds det stora betatestet, och nedan ser du också två nya trailers, varav en är minst sagt märklig.

Ghost Recon Breakpoint presenteras som en seriös militärskjutare, men trots detta har man ändå valt att göra sitt bästa för att övertala oss om att spelet i själva verket är en tecknad film från 30-talet. Den ena av de nya trailrarna inkluderar nämligen mängder av Cuphead-doftande, tecknade figurer, och under fem korta segment gör “spökena” (hjältarna) upp med “vargarna” (skurkarna). Uppseendeväckande värre, vilket givetvis är poängen.

Den andra trailern är långt ifrån lika intressant då den bara består av ett live action-klipp med spelets storskurk Cole D. Walker, som skådespelas av Jon Bernthal, men The Walking Dead-stjärnans namn är säkerligen mer än tillräckligt SEO-vänligt fortfarande, så hej, varför inte.

Morgondagens beta kan du läsa om i detalj på den officiella hemsidan, och om du inte har förhandsbokat Ghost Recon Breakpoint eller prenumererar på Uplay Plus (som drog igång igår, och är gratis fram till den 30 september) så kan du fortfarande få chansen att delta genom att anmäla ditt intresse här.

Betan avslutas på måndag och inkluderar bland annat fyra regioner, två uppdrag från huvudstoryn, sidouppdrag, “faction missions” (varav åtta nya görs tillgängliga varje dag) samt “drone areas”, områden där man får testa sina färdigheter mot tungt beväpnade robotar av varierande svårighetsgrad.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts