Capcom svarar på fansens oro angående Project Resistance

Capcom svarar på fansens oro angående Project Resistance

Förrförra veckan kollade vi in den allra första filmiska trailern för Project Resistance, Capcoms nya Resident Evil-baserade och Left 4 Dead-doftande co-op-skjutare. Gameplay-premiär följde under förra veckans Tokyo Game Show, då vi fick en trailer och mer ruttet zombiekött på benen (lol).

Själv kan jag tänka mig att spela Project Resistance under någon torsdagsström med mina PCG-medarbetare, men att påstå att jag ser fram emot det här vore en ren lögn, även om Capcom framgångsrikt har vidareutvecklat Resident Evil-serien flera gånger tidigare. Den övergripande känslan på internet verkar dock präglas av pessimism och oro, något som nu lett till att Capcom-producenten Matt Walker har uttalat sig via Twitter.

Bland annat säger Matt Walker att “vi som ett företag måste fortsätta prova nya saker”, och att om man “bara fortsätter erbjuda samma saker så kommer folk gradvis tappa intresset”.

Han beskriver ändå Project Resistance som “en grym survival horror-upplevelse, om än en icke-traditionell sådan”, och tillägger att “de som spelat det hittills har varit positiva”. Man har också samlat feedback för att göra spelet bättre, och med dess hjälp kan det “växa från ett projekt till ett fantastiskt spel”.

Här är Matt Walkers Twitter-kavalkad i dess helhet.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts