Bioshock-doftande Atomic Heart visar upp sig i ny filosofisk trailer

Bioshock-doftande Atomic Heart visar upp sig i ny filosofisk trailer

Våren 2018 togs vi på sängen av Atomic Heart, ett till synes väldigt Bioshock-doftande fps av ryska indiestudion Mundfish, med tematiska element från både Fallout och Nier: Automata. Ett halvår senare fick vi kolla på 10 gameplayminuter via IGN, och nu är IGN återigen först med en ny trailer.

Den här gången handlar det om en filosofitung mellansekvens, där en man talar med en doktor (eller AI?) om sina sömnproblem, varpå doktorn glider in på att han var fullständigt ointresserad av verklighetsförskönande fiktion när han var ung. “Vetenskap försöker inte få världen att framstå som ljusare eller mer harmlös” tycks vara doktorns och trailerns hela poäng, så vi kan nog ta för givet att det blir ett centralt tema för spelet också.

Nedan ser du samma trailer i två olika utföranden, en med engelskspråkigt röstskådespeleri, medan den andra framförs på originalryskan (med bättre läppsynkning). Intressant nog har spelet fortfarande lanseringsdatumet “2019” på Steam, så kanske ligger det närmare i tiden än det för närvarande verkar som?

Här är de två versionerna av den nya trailern för Atomic Heart.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar