Bekräftat: Alicia Vikander återvänder som Lara Croft i Tomb Raider-uppföljaren

Bekräftat: Alicia Vikander återvänder som Lara Croft i Tomb Raider-uppföljaren

Bild: Warner Bros.

Förra våren hade den nya Tomb Raider-filmen, med svenska Oscars-vinnaren Alicia Vikander i rollen som Lara Croft, biopremiär världen över. Mottagandet var inte direkt strålande, men inte heller dåligt, och bevisligen drog actionäventyret in tillräckligt med pengar för att motivera en uppföljare.

Nu har Deadline bekräftat att en andra Tomb Raider-film med Alicia Vikander kommer bli av, och premiären är spikad till den 19 mars 2021. Inspelningarna inleds i början av nästa år, och Ben Wheatley (mest känd för Free Fire och Kill List) ersätter Roar Uthaug som regissör, medan manuset skrivs av Amy Jump (som även skrev Free Fire och Kill List) och filmen produceras av Graham King (som även fyllde samma roll för den första filmen).

Låt oss hoppas på mer lyckade filmaffischer den här gången bara!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts