Arkham Origins-utvecklarna fortsätter teasa nytt Batman-spel, möjlig premiär ikväll?

Arkham Origins-utvecklarna fortsätter teasa nytt Batman-spel, möjlig premiär ikväll?

Igår skrev vi om den nya mystiska videon som dök upp på WB Games Montréals Twitter-konto, studion som låg bakom 2013 års Batman: Arkham Origins. Och nu har man lagt upp ännu en video, vilket framgångsrikt dödar tanken på att man bara ville lyfta fram läderlappens 80-års-dag.

Vi kan med andra ord känna oss ganska säkra på att ett nytt Batman-spel är under utveckling, som därtill förmodligen är en del av Arkham-serien (för varför skulle det inte vara det?). Frågan är således främst när det kommer att avslöjas, och en utmärkt möjlighet presenteras faktiskt kl. 22:00 ikväll svensk tid, då Sonys regelbundna Playstation-stream State of Play drar igång på bland annat Youtube. Delar av PCG-staben kommer dock spela in nästa avsnitt av Spelrum precis då, så om vi blir lite okoncentrerade så vet du vad det beror på!

Här är den nya teaser-tweeten av WB Games Montréal.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts