Rollspelet Greedfall visar upp sig i ny guidad gameplaydemo

Rollspelet Greedfall visar upp sig i ny guidad gameplaydemo

Spelåret 2019 har varit remarkabelt svältfött på riktigt rejäla rollspel, men den 10 september kan vi vänta oss en brakmåltid av råge, då Spiders nya titel Greedfall släpps. Huruvida spelet blir bra eller inte återstår att se, men att det kommer bli stort och ambitiöst känns självklart!

Nu har utgivarna Focus Home Interactive släppt en ny nästan 14 minuter långa gameplay-demo, där vi guidas genom den öppna övärlden under ett uppdrag. Fokus ligger på strider sammanknutna av konversationer, samtidigt som spelarkaraktären och två pratglada kompanjoner försöker finna ett gäng försvunna forskare.

Striderna är i realtid och kretsar kring tre olika erfarenhetsträd, närmare bestämt warrior (för närstrider), technical (för att kontrollera slagfältet och använda utrustning av olika slag) samt magic (offensiva trollformler). Man kan blanda de olika typerna lite hur man vill, och komplettera dem med attributes (som förstärker dina färdigheter) samt talents (som främst kretsar kring färdigheter som används utanför striderna).

Här är den nya gameplay-demon för Greedfall.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts