Ninja dumpar Twitch, kommer streama exklusivt på Mixer

Ninja dumpar Twitch, kommer streama exklusivt på Mixer

Att spelstreamande numera är serious business är inget nytt, ej heller att andra plattformar försöker hota Twitch dominanta position, hittills förgäves. Nu blir det dock kanske ändring på det då Microsoft-ägda Mixer har lockat över Ninja, världens mest populära Fortnite-streamare, till sin sida.

Därmed kommer Ninja omedelbart sluta streama via Twitch och göra sitt #content exklusivt för Mixer, och du kan se den fejkade nyhetskonferensen som utannonserade nyheten i tweeten här nedan. Vi vet inget alls om Ninjas avtal med Mixer, men vi kan nog anta att det är värt en hel del pengar, och enligt Ninja kommer övergången inte medföra några nya begränsningar då stremandet “kommer bli likadant, fast på en annan plattform”.

Twitch reaktioner på nyheterna har föga förvånande inte låtit vänta på sig, då Ninjas Twitch-konto redan nu har gått miste om dess “verified”-status. Här är utannonseringen av Ninjas flytt till Mixer.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts