Mirror’s Edge möter Deus Ex i ilsnabba Ghostrunner

Mirror’s Edge möter Deus Ex i ilsnabba Ghostrunner

Vad får man om man blandar en Deus Ex-doftande framtidsdystopi med det ilsnabba parkour-hoppandet från Mirror’s Edge? Ghostrunner, har det visat sig, i alla fall om man vågar tro på debuttrailern här nedan, och fyller i luckorna med hjälp av informationen på Steam-sidan.

Ghostrunner utspelas i en “intensiv cyberpunk-värld”, där man måste besegra sina fiender både i den verkliga världen och i cyberspace. Efter en global kataklysm har mänskligheten tvingats retirera till ett massivt torn byggt av den mystiske The Architect, som dog under ännu mer mystiska omständigheter.

De kvarvarande överlevarna kategoriseras i sociala grupper efter vilken typ av implantat de fick vid födseln, så det är inte undra på att ett uppror startar, och spelaren befinner sig givetvis mitt i oroligheterna. Ju högre man klättrar i tornet, desto fler hemligheter avslöjas, så vem vet vad som väntar vid dess topp?

Ghostrunner släpps nästa år. Här är debuttrailern.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts