Kings’s Bounty 2 blir ett filmiskt öppen värld-rollspel, kolla in debuttrailern!

Kings’s Bounty 2 blir ett filmiskt öppen värld-rollspel, kolla in debuttrailern!

King’s Bounty: The Legend släpptes 2008 och beskrivs som “ett äventyrsspel med taktiska turordningsbaserade strider och rollspelselement” på Steam. Nu har emellertid King’s Bounty 2 avslöjats, även denna gång av ryska 1C Entertainment, men upplevelsen kommer bli väldigt annorlunda.

Spelets feature-lista på Steam listar nämligen “en interaktiv och filmisk berättelse” där spelaren får “fatta moraliska beslut som får långtgående konsekvenser”. Därtill väntar “betydande landskap” och “inga platta arenor”, vilket innebär att de turordningsbaserade striderna (som fortfarande är kvar, de filmiska aspirationerna till trots) kommer kryddas med naturliga hinder i stil med raviner och kullar. Vi kan även vänta oss en öppen rollspelsvärld att strosa omkring i istället för föregångarens isometriska världskarta.

King’s Bounty 2 släpps någon gång under 2020. Här är premiärtrailern.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts