Hideo Kojimas gästspel i Control är ungefär lika bisarrt som du tror

Hideo Kojimas gästspel i Control är ungefär lika bisarrt som du tror

Bild: Kaizerkunkun/Twitter

Sedan Metal Gear Solid-pappan Hideo Kojima bröt sig loss från Konamis kvävande klor i slutet av 2015 har han, utöver att utveckla Death Stranding, flängt världen runt för att besöka en mängd olika spelstudior. I mars läste han in röstrepliker för “den andre Sam”, och nu har vi fått reda på varför!

Det har visat sig att “den andre Sam” (som även är namnet på Norman Reedus karaktär i Death Stranding) var ingen mindre än Sami Järvi, eller Sam Lake som finländska Remedy Entertainments chefsideolog föredrar att kalla sig i det internationella rummet. Så sent som i tisdags släpptes Remedys senaste titel Control (recension), och nu har det visat sig att det var just för detta spel som Hideo Kojima spelade in sina röstrepliker, tillsammans med Kojima Productions översättare och kommunikationschef Aki Saito (via MP1ST).

Klippet nedan talar för sig självt, så vidare kommentarer är överflödiga!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts