Torchlight skänks bort via Epic Games Store nu, nästa gratisspel blir Limbo

Torchlight skänks bort via Epic Games Store nu, nästa gratisspel blir Limbo

Det är torsdag, vilket innebär nytt gratisspel på Epic Games Store! Den här gången rör det sig om Torchlight, Runic Games hyllade Diablo-dödare från 2009, och som vanligt kommer du ha en vecka på dig att lägga till spelet på ditt Epic Games Store-konto, för att därefter aldrig spela det (sarkasm).

I traditionsenlig stil har även nästa veckas gratisspel avslöjats, som kommer gå live nästa veckas torsdag, den 18 juli, kl. 17:00 svensk tid. Och det är inget mindre än Limbo, danska Playdeads hyllade debutspel från 2010, som handlar om en pojke som utforskar en svartvit värld medelst fysikbaserat plattformspusslande

Här är den gamla lanseringstrailern för Torchlight.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts