Stranded Sails: Explorers of the Cursed Islands är ett utforskningsbetonat, storydrivet jordbruksäventyr

Stranded Sails: Explorers of the Cursed Islands är ett utforskningsbetonat, storydrivet jordbruksäventyr

Jordbruksäventyren har funnits sedan urminnes tider (Harvest Moon säger hej!) men sedan lanseringen av Stardew Valley under 2016 har genren fullständigt exploderat; tidigare den här månaden kollade vi in det Australien-belägna Dinkum, och nu har vi presenterats för ännu ett jordbruksäventyr.

Du kan kolla in debuttrailern för Stranded Sails: Explorers of the Cursed Islands här nedan, och via Steam (spelet kommer även släppas till GOG) får vi reda på att det rör sig om ett utforskningsbetonat jordbruksäventyr i en öppen värld fylld av stoyrdrivna quests och saker att upptäcka. Tillsammans med din skeppsbrutna besättning (spelet har inte co-op) driver du i land i en mystisk övärld, och det är upp till dig att överleva (genom att bland annat odla saker) och lösa öarnas djupa mysterier, för att slutligen kunna fly.

Stranded Sails: Explorers of the Cursed Islands släpps under fjärde kvartalet. Här är trailern.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts