Nytt Super Monkey Ball verkar vara på gång, till pc dessutom!

Nytt Super Monkey Ball verkar vara på gång, till pc dessutom!

Apor är ju allt bra roliga, speciellt när man stoppar in dem i bollar och tvingar dem att ta sig an dödsföraktande hinderbanor, något som Sega bevisade med all önskvärd tydlighet i det ursprungliga Super Monkey Ball, som lanserades till konsoler i Japan och Nordamerika hösten 2001.

Spelet fick otaliga uppföljare, men seriens senaste del Super Monkey Ball Bounce släpptes till mobiltelefoner så sent som 2014, så det har gått ett bra tag sedan vi fick en ordentlig fix. Nu verkar dock serien vara på väg tillbaka då bloggaren Goldmetalsonic (via VG 24/7) rapporterar att ett nytt Super Monkey Ball (som kanske heter Tabegoro Super Monkey Ball i Japan, som skulle bli något i stil med The Food is Great! Super Monkey Ball på engelska) har granskats av Taiwan, och listats till pc, Playstation 4 och Switch.

Något mer vet vi inte i dagsläget, men om titeln blir ovanstående så kan vi nog räkna med att det rör sig om ett helt nytt spel (med mattema) och inte en remaster av någon av de tidigare delarna. Hur som helst skulle det innebära efterlängtad pc-debut för Super Monkey Ball, och det vore verkligen på tiden!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts