Furi-utvecklarnas romantiska rollspel Haven visar upp första spelsekvenserna i ny trailer

Furi-utvecklarnas romantiska rollspel Haven visar upp första spelsekvenserna i ny trailer

I februari avslöjades Haven, det nya “romantiska rollspelet” av Furi-utvecklarna The Game Bakers. Och nu har spelet fått dess allra första gameplay-trailer som du kan kolla in här nedan, som presenterar äventyrande i en öppen, grafiskt stilren värld blandat med intima konversationer i sänghalmen.

Baserat på trailern påminner spelet även om Prince of Persia-rebooten från 2008, då huvudrollerna Yu och Kay följer varandra åt under varje ögonblick, och verkar ägna sig åt att rensa världen från korruption (som ger crafting-materialet carbon rust?). Vi noterar även att de turordningsbaserade striderna ger oss alternativet “pacify”, som lugnar ner och helar de vildsinta djuren, och låter dem fortsätta leva sina liv.

Som upplagt för en berättelse med flera olika slut i Undertale-stil, månne?

Haven släpps någon gång nästa år. Här är den första gameplay-trailern.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts