Call of Duty: Modern Wafare visar upp 2v2-läget Gunfight

Call of Duty: Modern Wafare visar upp 2v2-läget Gunfight

I slutet av maj premiärvisades Call of Duty: Modern Warfare, Infinity Wards reboot av samma studios fps-klassiker med samma namn från 2007. Vi presenterades för en kampanj som vill tvinga dig att acceptera “krigets obekväma verklighet”, under scenarion “som tagna från dagstidningsrubrikerna”.

Mutliplayerdelen är dock och förblir sannolikt fortfarande den verkliga publikfriaren i varje enskild Call of Duty-titel (fjolårets Black Ops 4 skippade som bekant enspelarkampanjen helt) och nu har Infinity Ward presenterat det nya, spännande 2v2-läget Gunfight i en nästan sex minuter lång okommenterad gameplay-video här nedan.

Gunfight-läget kretsar kring små kartor och roterande vapen-loadouts, och i videon tas vi med till tre olika kartor, närmare bestämt Pine (ett litet öppet skogsområde), King (ett varuhus som påminner rejält om träningsbanan från det ursprungliga Modern Warfare) samt Stack (ett sorts lagerområde fullproppat med containrar).

I Gunfight har varje spelare endast ett liv per rond, så detta tycks bli ett spelläge för dig som verkligen eftersöker omedelbara, kvicka Call of Duty-fixar utan krusiduller tillsammans med en god vän (eller fiende).

Call of Duty: Modern Warfare släpps den 25 oktober. Här är den nya gameplay-videon.

 

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts