Tidigare Sledgehammer-chef jobbar på “nytt narrativ” inom PUBG-universumet

Tidigare Sledgehammer-chef jobbar på “nytt narrativ” inom PUBG-universumet

I fjol beslöt sig Sledgehammer Games-grundarna Michael Condrey och Glen Schofield för att anta nya roller inom Activision, istället för att regissera Call of Duty-spel. Arrangemanget blev dock kortvarigt då Condrey gick över till 2K Games tidigare i år, medan Schofield lämnade Activision redan i december.

Nu, lite över ett halvår senare, har Glen Schofield börjat på ny kula; via Twitter och Youtube-videon här nedan har han nämligen avslöjat att han tagit anställning hos Playerunknown’s Battlegrounds-utvecklarna PUBG Corp, men istället för att fortsätta utveckla battle royale-skjutaren kommer han snickra ihop ett “nytt narrativ” inom PUBG-universumet, tillsammans med den nygrundade och Santa Monica-baserade studion Striking Distance. Glen Schofield ser det hela som nästa steg “bortom battle royale”, vilket onekligen låter spännande.

Här är Glen Schofields tweets om det nya jobbet och hans video.

 

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts