Spelrum #17 – Det andefattiga E3 2019

Spelrum #17 – Det andefattiga E3 2019

E3 2019 är över och vi har givetvis mycket mer att säga om det än vi först tror. Det blir ett ofta rörigt samtal om Cyberpunk 2077, Ghostwire Tokyo, Fallout 76 (med nytt battle royale-läge!), Doom Eternal, Watch Dogs Legion, och massa annat.

Vi tittar också på en hel del mindre titlar som Spiritfarer, CrisTales, Ori and the Will of the Wisps, och finfina Flight Simulator, samt ser vilka trender som var populära i år – såsom tidsloopar, Terminator, och bristande gameplay.

I det här avsnittet hör vi Jerry Fogselius, Thomas Petersson, Benny Holmström, och Rikard Olsson – plus ett bonusinhopp av Mats Nylund.

Musik: hellstar.plus

Lyssna nu på Stitcher, SpotifyAcastSoundcloud, Poddtoppen, Tune In, och Itunes. Dessutom finns podden numera också på YouTube, där avsnitten kommer upp lite senare.

Spelrum är en podcast av och med Svenska PC Gamer. Nya avsnitt kommer en-två gånger i månaden. Har ni frågor, kommentarer, eller bara vill prata av er om avsnittet så kommentera gärna! PS. Vi tål kritik.

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts