Nytt sommartjockt nummer ute nu!

Nytt sommartjockt nummer ute nu!

Den senaste tiden har ni påtalat att vi på PC Gamer gör för lite reklam för oss själva. Det tänkte vi därför råda bot på. Inte genom att spamma nonsens, bara skriva om aktuella PCG-saker även här på sajten.

Därför vill vi nu tala om att det senaste numret av succémagasinet Svenska PC Gamer sedan en knapp vecka finns i butik!

PC Gamer #263 är extra tjockt sommaren till ära, och bjuder på 132 sidor. Ni kan bland annat läsa 14 sidor om Historien om Ion Storm (del 1), en artikel om dubbelspel med skyhöga insatser i EVE Online, den sista delen i artikelserien om strategispelens historia, en artikel där vi reder ut huruvida e-sport är idrott, sport eller inget av det, ett stortest av 1660 Ti-grafikkort, hur man rollspelar i GTA V, förhandstittar på bland andra Ghost Recon Breakpoint, Cryofall, Neocab och Control, recensioner av Rage 2, Total War: Three Kingdoms och mycket mer!

För övrigt gäller fortfarande vårt prenumerationserbjudande med koder till Vermintide 1 och 2 Collector’s Edition. Koderna är på väg att ta slut, men lagom till det kommer vi förhoppningsvis ha en annan nyhet färdig.

När du ändå läser detta, klicka gärna på länken till Instagram nedan. Där kan ni höra samma saker som jag skrev ovan, och följa oss om du inte redan gör det.

Trevlig spelsommar från oss på PC Gamer-redaktionen!

 

 

About The Author

Pappa, sambo, gamer, lantis, chefredaktör, skäggig. Några favoritspel: Outcast, Deus Ex, Max Payne, Total War-serien. Har du en vass penna eller idé, kontakta mig!

Related posts