Ny Mortal Kombat 11-trailer introducerar Shang Tsung, antyder Evil Dead-Ash och Terminator

Ny Mortal Kombat 11-trailer introducerar Shang Tsung, antyder Evil Dead-Ash och Terminator

För ett tag sedan nåddes vi av rejält trovärdiga rykten som antydde att både Ash från Evil Dead och Terminator från, tja, Terminator kommer läggas till som dlc-karaktärer i Mortal Kombat 11. Och nu har vi fått en ny trailer som introducerar Shang Tsung, och ger oss rejäla nickar mot nämnda gästspel!

Mot slutet av trailern får vi nämligen en lista över de sex karaktärerna som kommer släppas som dlc, och utöver Shang Tsung (som verkar vara rätt festlig då han kan förvandla sig till andra karaktärer under några ögonblick och utföra deras specialare) bekräftas även Nightwolf, Sindel, Spawn och “ytterligare två”, som åtföljs av motorsågssplatter (Ash!) och musik som låter misstänkt lik de inledande tonerna av Terminator-temat. Som om inte detta vore nog har dessutom Bruce Campbell (Ash i Evil Dead-filmerna) retweetat trailern!

Här trailern för Shang Tsung till Mortal Kombat 11.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts