En teaser från Monster Hunter-filmen har läckt, och den ser ganska okej ut?

En teaser från Monster Hunter-filmen har läckt, och den ser ganska okej ut?

Bild: Constantin Film

I fjol presenterades vi för den kommande Monster Hunter-filmen, Paul W.S. Andersons och Milla Jovovichs nya actionspektakel som av allt att döma ämnar efterträda Resident Evil-filmerna. Och nu har vi fått den allra första ordentliga glimten av filmen via en läckt teasertrailer!

Klippet sägs härstamma från Shanghais internationella filmfestival, och är tyvärr rejält lågupplöst (360p är det nya 4K!) vilket gör det svårt att avgöra hur övertygande cg-monstren faktiskt är. Vad vi kan utläsa, däremot, är att filmen tycks bli trogen dess förlaga (något som de första fotografierna från filmen verkligen inte indikerade), och utöver Milla Jovovich får vi även ett ögonblick med Ron Perlman samt glimtar av två asiatiska skådespelare, inklusive thailändaren Tony Jaa, vilket alltid är trevligt att se adaptioner av japanska verk som dessa.

Monster Hunter har biopremiär nästa år. Här är den läckta teasertrailern.

https://www.youtube.com/watch?v=fOReNhyl4fc

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts