Bandai Namco har utannonserat nya onlinerollspelet Blue Protocol

Bandai Namco har utannonserat nya onlinerollspelet Blue Protocol

Under E3 avslöjade Bandai Namco Tales of Arise, den senaste delen av den anrika jrpg-serien vars senaste del släpptes i början av 2017 (recension). Men det är inte allt som Bandai Namco sysslar med i rollspelsväg just nu, eftersom man även har passat på att avtäcka Blue Protocol (via Gematsu).

Informationen är dock väldigt sparsam hittills, men vi får åtminstone reda på att spelet utvecklas av det interna teamet “Project Sky Blue”, med personal från både Bandai Namco Online och Bandai Namco Studios. Vidare utspelas Blue Protocol i en värld bestående av “överväldigande grafik i klass med anime-filmer” renderad i Unreal Engine 4, och det införlivar också “multiplayer-action som utnyttjar kvaliteterna hos ett online-spel”.

Blue Protocol-logon åtföljs även av taglinen “Världen är på väg att gå under, så nu är det dags att gå samman. Marschera framåt med vänner och främlingar, och besegra fiender bortom din förmåga. Res genom tid och rum, för att förändra framtiden bortom denna strid”. Japanskt så det förslår, och mer information väntar inom kort!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar