Travis Strikes Again: No More Heroes kommer till Steam

Travis Strikes Again: No More Heroes kommer till Steam

Jag älskar No More Heroes. Originalet till Wii, det vill säga, som släpptes för över 10 år sedan. Tidigare i år, närmare bestämt redan i januari, fick serien utökning på Switch i form av spinoff-titeln Travis Strikes Again: No More Heroes, som förvisso inte togs emot särskilt väl men nu ändå är på väg till Steam.

Denna information har nått oss via det officiella Grasshopper-kontot (spelets utvecklare) på Twitter. Mycket mer vet vi inte tillfället, som exempelvis när spelet kommer släppas, men personligen hoppas jag att denna utannonsering också banar väg för portningar av No More Heroes och No More Heroes 2 till Steam.

Travis Strikes Again är nämligen ett simpelt arkadspel mer än något annat, medan de två huvudsakliga spelen är fullblods-brawlers i Devil May Cry-stil, med ett stort antal genuint underhållande bosstrider.

Här är Grasshoppers tweet om Travis Strikes Again: No More Heroes.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts