Spelrum #16 – Skämsnöjen, strypgrepp, sommarspel

Spelrum #16 – Skämsnöjen, strypgrepp, sommarspel

På engelska kallas de “guilty pleasures” – saker vi känner någon form av skam över att vi tycker om. Men hur kommer det sig egentligen att man skäms bara för att man gillar något som går emot godtyckliga normer? Och vad är det som gör att somliga spel klassas som ofina?

Det tar vi upp i det här avsnittet av Spelrum, där vi också pratar lite om vad vi planerar att spela i sommar, samt vilka kvalitéer vi letar efter när vi väljer våra sommarspel. Dessutom hälsar vi Charlie Mårtensson välkommen till podden för första gången!

I det här avsnittet hör vi Charlie Mårtensson, Erik Bergérus, Benny Holmström, och Rikard Olsson.

Musik: hellstar.plus

Lyssna nu på Stitcher, SpotifyAcastSoundcloud, Poddtoppen, Tune In, och Itunes. Dessutom finns podden numera också på YouTube, där avsnitten kommer upp lite senare.

Spelrum är en podcast av och med Svenska PC Gamer. Nya avsnitt kommer en-två gånger i månaden. Har ni frågor, kommentarer, eller bara vill prata av er om avsnittet så kommentera gärna! PS. Vi tål kritik.

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts