Sniper Elite V2 Remastered är ute nu, kolla in lanseringstrailern!

Sniper Elite V2 Remastered är ute nu, kolla in lanseringstrailern!

Tidigare i år avslöjade Rebellion Sniper Elite 5, Sniper Elite VR och Sniper Elite V2 Remastered, och nu har den sistnämnda titeln släppts för försäljning via Steam. För tidigare Sniper Elite V2-ägare är dessutom prislappen rejält attraktiv, då nyversionen kan bli din för blott 10 euro.

Medelomdömet bland Steam-användarna skrivs hittills till “mestadels positivt”, så det verkar som att Rebellion behandlat sin kultklassiker varsamt. Nyheterna inkluderar bland annat uppiffad grafik, ett nytt “frame by frame”-fotoläge, sju nya spelbara karaktärer från Zombie Army-serien samt ett expanderat multiplayerläge för upp till 16 spelare. Om du inte äger originalspelet sedan tidigare kan du även ta del av en tioprocentig rea under ytterligare 9 timmar i skrivande stund (31 euro och 49 cent istället för 35 euro).

Här är lanseringstrailern för Sniper Elite V2 Remastered.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts