Rykten säger att Call of Duty: Black Ops 5 släpps 2020 och kommer ha singleplayer

Rykten säger att Call of Duty: Black Ops 5 släpps 2020 och kommer ha singleplayer

Faktumet att Call of Duty: Black Ops 4 saknade en singleplayer-kampanj mottogs inte med glädje av många. Serien var känd för sina ofta ambitiösa kampanjer så att en sådan uteblev till förmån för ett battle royale-inspirerat läge var en återkommande kritik. Nu verkar det som att Activision hört den kritiken.

Enligt Kotakus Jason Schreier kommer Call of Duty: Black Ops 5 nämligen innehålla en singleplayer-kampanj skapad av Treyarch. Det ska dessutom släppas redan nästa år. Uppenbarligen har detta varit resultatet av viss kalabalik inom Activision, då det tidigare var meningen att det Call of Duty som planerades för 2020 skulle utvecklas av Raven och Sledgehammer.

Det skulle i sin tur utspela sig under kalla kriget, men Activision kom väldigt nyligen på andra tankar och flyttade fram Treyarchs nästa del i serien. Det jobb som Raven och Sledgehammer utfört kommer att användas som grund för Black Ops 5s singleplayer-kampanj medan Treyarch fokuserar på resten av spelet.

Vi ska säga att allt det här ännu är rykten men Jason Schreiers rapporter är nästan alltid trovärdiga, så vi kan rimligen anta att det ligger en hel del sanningen i detta. Det är också värt att läsa hela artikeln då den innehåller många intressanta turer kring serien.

Vi kan alltså förvänta oss BLOPSIIIII nästa år. Dessutom kommer vi att få ett nytt Call of Duty i år från Infinite Ward som inte utannonserats ännu men förmodligen är en ny del i Modern Warfare-serien.

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts