Ny teasertrailer visar första spelsekvenserna från Oddworld: Soulstorm

Ny teasertrailer visar första spelsekvenserna från Oddworld: Soulstorm

Tidigare i år, i mars närmare bestämt, visade Oddworld Inhabitants upp Oddworld: Soulstorm för allra första gången i en filmisk trailer. Nu har det blivit dags igen, men den här gången får vi några faktiska spelsekvenser också, även om det är svårt att utlösa något av dem på grund av en massa jobbiga filter.

Så vitt jag kan se verkar dock Oddworld: Soulstorm fortfarande vara ett sidoscrollande plattformsspel, om än med gott om djup i miljöerna som demonstreras via fria kameravinklar. Sedan tidigare vet vi att Soulstorm följer upp New’n’ Tasty, 2014 års remake av originalspelet Oddworld: Abe’s Oddyssee från 1997, men det beskrivs ändå som något “helt eget” istället för en regelrätt remake av Abe’s Oddyssees uppföljare Abe’s Exoddus.

Oddworld: Soulstorm kommer släppas i början av nästa år. Här är den nya teasertrailern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar