Ny Humble Bundle bjuder på åtta olika Lego-spel!

Ny Humble Bundle bjuder på åtta olika Lego-spel!

Det är den där tiden på veckan igen, och det är dags för en ny Humble Bundle! Den här gången handlar det om Lego-spel (men inte The Hobbit och Lord of the Rings, eftersom de avlistades från Steam tidigare i år) och vi bjuds bland annat på Harry Potter, Batman och kanske det mest hyllade Lego-spelet av alla!

I alla fall är det intrycket som jag fått av Lego City Undercover, som gjorde tillräckligt mycket väsen av sig kring den Wii U-exklusiva lanseringen 2013, för att motivera en Steam-version våren 2017.

Spelet ingår i den dyraste prisnivån (12 dollar) tillsammans med Lego Worlds (recension) och Lego Batman 3: Beyond Gotham, men om det är för mycket begärt kanske du stannar vid endollarnivån (Lego Harry Potter: Years 1-4 och Lego Batman: The Videogame) eller medelnivån (just nu 8 dollar och 41 cent) som inkluderar Lego Harry Potter: Years 5-7, Lego Batman 2: DC Super Heroes och The Lego Movie – Videogame.

Här är den gamla lanseringstrailern för Lego City Undercover.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts