Lords of The Fallen 2 dumpar utvecklarna igen, kommer slutföras in-house

Lords of The Fallen 2 dumpar utvecklarna igen, kommer slutföras in-house

Förra sommaren fick vi reda på att Lords of The Fallen 2 hade bytt utvecklare, från originalets skapare Deck 13 (som just nu håller på med The Surge 2) till New York-baserade och relativt nygrundade Defiant Studios, ledda av David Grijns, som tidigare agerat chef för Avalanche Studios New York-kontor.

Nu har emellertid det här samarbetet spruckit också, får vi reda på i en polsk pressrelease (via Eurogamer). Uppbrottet verkar inte ha varit vänligt då CI Games säger att Defiants arbete varit “otillräckligt” inför en nyckelmilstolpe, även kallad för “vertical slice” (som demoversioner ämnade för pressen ofta brukar kallas), detta trots att CI Games bett om förbättringar “tre gånger under det här stadiet av arbetet”.

Defiant Studios, å andra sidan, säger att de är “fullständigt oense” med CI Games i ärendet, men eftersom de “ämnar följa sina hemligstämplade kontraktsmässiga förpliktelser” vill de inte säga något mer i dagsläget.

Med andra lär det nog ta ett tag innan Lords of the Fallen 2 dyker upp igen.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts