Death Stranding har fått ny trailer och releasedatum, men bara för konsolversionen

Death Stranding har fått ny trailer och releasedatum, men bara för konsolversionen

I egenskap av nyhetsskribent för denna sida ställs jag ibland inför knepiga val. Som nu: innan Death Stranding avslöjades under E3 2016 sades det att spelet skulle “släppas till pc efter lanseringen av konsolversionen”, men sedan dess har titeln behandlats som en Playstation 4-exklusivitet.

Så fortsätter vara fallet nu, då Hideo Kojima och Kojima Productions släppte en helt ny trailer under gårdagen, där det slogs fast att Death Stranding kommer släppas till Playstation 4 den 8 november. Inget nytt har sagts om pc-versionen (även om Kojima aldrig heller har dementerat den då han ställts den specifika frågan) så frågan är om vi ens borde skriva om det här spelet innan vi nås av specifika pc-bud?

Hur som helst är trailern imponerande/konstig nog för att vara närmast obligatorisk att kolla in för vilken spelintresserad person som helst (en av karaktärerna heter Die-Hardman!) så låt gå den här gången. Vi finner även uppmuntrande signaler i det faktum att fjolårets Playstation 4-exklusivitet Detroit: Become Human släpps till pc i höst, då åtminstone jag upplever det som att Sonys relation med Detroit-utvecklarna Quantic Dream känns väldigt snarlik de band man knutit till Kojima Productions.

Här är den nya trailern för Death Stranding. Die-Hardman!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts