Borderlands 3-kontroverserna fortsätter – nu anklagas Randy Pitchford för misshandel

Borderlands 3-kontroverserna fortsätter – nu anklagas Randy Pitchford för misshandel

“Ingen rök utan eld” brukar man säga. Och det ryker väldigt mycket kring Gearbox-chefen Randy Pitchford just nu; i januari stämdes han för både hemliga bonusar och påstått innehav av minderårig porr (“magi” enligt Pitchford) och han har också rutit ifrån mot Epic Games Store-kritiken.

Under helgen blev det även klart att Borderlands-maskoten Claptrap kommer få en ny rötstskådespelare i Bordelands 3, och nu har dramat fördjupats ytterligare då David Eddings, den tidigare Claptrap-rösten, talat ut via Twitter. Bland annat påstår han att han blev misshandlad av Randy Pitchford i samband med GDC 2017, och han har även tröttnat på hur Randy Pitchford konstant utger sig vara ett offer för omständigheterna.

Allt detta bör givetvis tas med en nypa salt – vem som helst kan anklaga folk för vad som helst på Twitter – men det faktum att havet alltid stormar kring Randy Pitchford ger intrycket av att åtminstone några av de otaliga anklagelserna måste vara sanna. Frågan är hur många och hur allvarliga saker det handlar om?

Här är David Eddings misshandelsanklagelse.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts